Car Verzekering

Als u onderneemt in de bouw, loopt u risico op schades als diefstal, brand, vandalisme of storm of schade door foutief werk. De consequenties daarvan kunnen veel impact hebben op uw onderneming. Met u brengen we de risico’s in kaart en kijken we of een CAR-verzekering (Construction All Risk) voor u een passende oplossing is.

Meest gestelde Vragen

Onze CAR-verzekering dekt een breed scala aan risico's, waaronder schade aan het bouwwerk, materiaalverlies of -schade, en derdenaansprakelijkheid. Dit zorgt voor een uitgebreide dekking vanaf de start tot de voltooiing van uw bouwproject.
De premie is afhankelijk van diverse factoren, zoals de totale waarde van het bouwproject, de aard en duur van het werk, en de specifieke risico's die het project met zich meebrengt. Wij zorgen voor een transparante berekening afgestemd op uw project.
Ja, onze CAR-verzekering is flexibel en kan worden aangepast aan de unieke eisen en risico's van diverse bouwprojecten, of het nu gaat om residentiële, commerciële of industriële bouw.
Bij een claim zorgt ons deskundige team voor een gestroomlijnde en efficiënte afhandeling. U kunt ons eenvoudig informeren over het incident, en wij zullen u door het proces leiden om ervoor te zorgen dat uw project zo snel mogelijk weer op de rails staat.

Wilt u meer informatie over Schadeverzekeringen?

Ontdek wat de Barbon aanpak voor uw risico’s kan betekenen.