Purpose

Bij Barbon zetten we ons in voor het vergroten van het risicobewustzijn en weerbaarheid van onze relaties. Dit doen we door ons te verplaatsen in de individuele, en dus unieke organisatie, haar risico’s en doelstellingen voor zowel vandaag als morgen.

In ons persoonlijke advies kijken we niet alleen terug in de tijd, maar richten we onze blik juist ook op de toekomst en de vernieuwingen die deze met zich meebrengt. Door (schade)historie, actuele kennis, innovatie en toekomstige ontwikkelingen te combineren, brengen we uw risicoprofiel volledig in kaart voor de meest optimale risicomanagement-, risicobeheer en verzekeringsoplossingen.

Door onze jarenlange expertise te combineren met de kracht van technologie en data kunnen we onze relaties integraal adviseren op het gebied van risicobeheersing, schadebewustwording en de inkoop van verzekeringsoplossingen. Hierbij vinden we het belangrijk om te benadrukken dat, te midden van alle innovatie, de “personal touch” nooit verloren mag gaan. Technologie is voor ons een aanvulling op het persoonlijk contact, maar komt daar nooit voor in de plaats.

Elke dag staan we klaar om ons doel te bereiken: het verder helpen van onze relaties op het gebied van risicobeheersing en verzekeren. We streven ernaar om dit uiteindelijk met zoveel mogelijk organisaties als een gezamenlijk doel te bereiken!

Nicholas Barbon

De keuze voor de naam ‘Barbon’ is een eerbetoon aan Nicholas Barbon, een pionier die na de verwoestende brand van Londen in 1666 met ‘The Fire Office’ in 1680 de eerste brandverzekeraar van Engeland oprichtte. Zijn innovatieve, data-gedreven aanpak én ondernemerschap vormen de inspiratie voor de werkwijze van Barbon.

Wij zijn Barbon

Ervaren

Bij Barbon werken we met een divers team van professionals met jarenlange ervaring in de markt. Bij elkaar opgeteld wel meer dan 200 jaar!

Teamwork

Samen werken wij heel hard om onze relaties zo goed mogelijk te ondersteunen met onze diensten en oplossingen.

Lol maken

We geloven in lol maken omdat dit bijdraagt aan het realiseren van onze doelen. We zeggen waar het op staat, in gewone taal zodat iedereen het begrijpt.

Eigenwijs

Ook zijn we een tikkeltje eigenwijs. We vinden dat dingen anders kunnen. Bijvoorbeeld door slim gebruik te maken van data om zowel terug als vooruit te kijken.

Persoonlijk

Daarnaast houden we van een echte persoonlijke aanpak. Onze relaties zijn altijd van harte welkom om bij ons op kantoor voor een heerlijke, zelfbereide maaltijd.

Daarom Barbon

Wij zijn uw partner in risicobeheersing én verzekeren. Met onze kennis van uw huidige en toekomstige risico’s ondersteunen wij u zo bij het realiseren van uw doelen.

Barbon

Wij kennen uw risico’s van vandaag en morgen.

Zo herkent u ons

Voor de vorm van ons logo hebben we gekozen voor een hexagon met afgeronde hoeken met de punt omhoog. Elke zijde van de hexagon staat voor een van de disciplines die we bieden. Vanuit elke expertise kunnen we een sterke verbinding aangaan met onze relaties, verzekeraars en partners waarmee we samenwerken.

Vergelijk het maar met scheikunde, waar moleculen samen een hele sterke en duurzame structuur vormen. En toevallig of niet, ons kantoor is gevestigd in het oude scheikundige laboratorium van de VU Amsterdam.  

Dat we met data zowel achteruit als vooruitkijken naar de risico’s, dat ziet u terug in ons logo: de lijn staat voor de data, kennis en opgedane expertise uit het verleden; de punt staat voor ons vermogen om vooruit te kunnen kijken, te anticiperen op maatschappelijke ontwikkelingen én het helpen van onze relaties bij het realiseren van doelen in de toekomst.

Werken bij Barbon

We zijn net gestart en hebben nog geen concrete vacatures, maar we kijken graag vooruit. Wij geloven dat onze visie en dienstverlening grensverleggend zijn, waardoor wij veel nieuwe relaties gaan verwelkomen.

Spreekt ons verhaal je aan en zou je daar een bijdrage aan willen leveren?

Stuur dan een mail aan hr@barbon.nl.

Wie weet leidt dit tot een nieuwe verbinding tussen Barbon en jou in de toekomst!