Mobiliteit

Of u nu een wagenpark heeft met vijf of honderden motorrijtuigen, in eigendom of geleased, voertuigenbeheer brengt altijd risico’s met zich mee, zoals schade, diefstal of pech. Als er dan iets gebeurt, wilt u het snel en zonder zorgen oplossen. Wij helpen u graag met het vinden van de beste oplossing voor uw wagenpark.

Meest gestelde Vragen

Onze mobiliteitsverzekering dekt een breed scala aan bedrijfsvoertuigen, waaronder personenauto's, bestelwagens, vrachtwagens en speciale voertuigen. We stemmen de dekking af op de specifieke samenstelling van uw wagenpark.
De premie is gebaseerd op factoren zoals het aantal en type voertuigen, hun gebruik, dekkingsopties, en uw schadeverleden. We bieden een transparante berekening, afgestemd op uw bedrijfsbehoeften.
Absoluut. U kunt de dekking van uw mobiliteitsverzekering op elk moment aanpassen om overeen te komen met veranderingen in uw wagenpark of bedrijfsactiviteiten.
In geval van schade of diefstal is het indienen van een claim bij ons eenvoudig en efficiënt. Wij bieden ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw claim snel wordt verwerkt en dat uw bedrijfsvoertuigen zo snel mogelijk weer de weg op kunnen.

Wilt u meer informatie over Schadeverzekeringen?

Ontdek wat de Barbon aanpak voor uw risico’s kan betekenen.