Alles goed geregeld voor uw werknemers

In een arbeidsmarkt die voortdurend verandert, is het essentieel om uw organisatie te onderscheiden met aantrekkelijke employee benefits. Als onafhankelijk adviseur in verzekerbare arbeidsvoorwaarden bieden wij een weg naar een toekomstbestendige kijk op uw employee benefits, die perfect aansluit op de eisen van de moderne arbeidsmarkt.

Kevin Belovics en Tjerk Rutgers - Barbon Insurance Brokers

Waarom Barbon

Oplossingen op maat

Met onze diepgaande kennis van de verzekeringsmarkt kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden die perfect passen bij de behoeften van uw organisatie. Barbon begeleidt bij elke stap van het proces. Van het identificeren van de juiste verzekeringsbehoeften van uw organisatie tot het onderhandelen over de meest gunstige tarieven en voorwaarden bij gerenommeerde verzekeraars. Wij nemen het voortouw zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsactiviteiten.

Preventie, verzuimbegeleiding & re-integratie

Op het gebied van zorg & inkomen, ligt de focus op preventie, verzuimbegeleiding en re-integratie. Onze benadering is gericht op het voorkomen van verzuim en het bieden van optimale bescherming tegen de financiële risico's van verzuim en arbeidsongeschiktheid.

Grip op het proces

In een landschap van complexe regelgeving rondom ziekte en (langdurig) verzuim, zijn vaak meerdere partijen betrokken, waaronder verzekeraars, arbodiensten en re-integratiebedrijven. Regie op deze onderdelen resulteert in grip op het proces en de samenhangende kosten

Daarom Barbon

Wij zijn uw partner in risicobeheersing én verzekeren. Met onze kennis van uw huidige en toekomstige risico’s ondersteunen wij u zo bij het realiseren van uw doelen.

Barbon

Wij kennen uw risico’s van vandaag en morgen.

Een persoonlijkere en vernieuwende aanpak voor risicobeheersing en inkoop van verzekeringsoplossingen. 

“Organisaties die investeren in duurzame inzetbaarheid ervaren voordelen zoals; vitalere werknemers, lager verzuim, hogere betrokkenheid, tevredenheid van medewerkers en een positieve reputatie op de arbeidsmarkt.”

Duurzame inzetbaarheid

Dankzij onze samenwerking met toonaangevende partners, kunnen wij uw organisatie ondersteunen bij het bevorderen van duurzame inzetbaarheid. Samen creëren we op maat gemaakte oplossingen die de veerkracht en productiviteit van uw medewerkers versterken.

Gezonde werkomgeving

Barbon staat voor u klaar als uw partner, waarbij we niet alleen expertise bieden in verzekeringsoplossingen, maar ook uw belangen behartigen op het gebied van welzijn van uw medewerkers. Laten we samen streven naar een duurzame, veerkrachtige en gezonde werkomgeving voor uw organisatie en haar medewerkers.

Wilt u kennismaken met Barbon?

Ontdek wat de Barbon aanpak voor uw risico’s kan betekenen.