Transport

Het transport van goederen, of dit nu per schip, vrachtwagen, vliegtuig of bus is, brengt risico’s met zich mee. De goederen kunnen verloren gaan of ze lopen schade op. Daarnaast kunnen er logistieke uitdagingen zijn waar u rekening mee moet houden. Wij brengen dit graag met u in kaart en helpen u bepalen welke oplossingen voor u het meest geschikt zijn.

Meest gestelde Vragen

Onze transportverzekering dekt een reeks risico's, waaronder verlies, diefstal, schade en vertraging van uw goederen tijdens transport. We bieden flexibele dekkingsopties aan die zowel enkele zendingen als doorlopende transportbehoeften kunnen ondersteunen.
De dekkingslimieten worden bepaald op basis van de waarde van de goederen, de transportroute, en de potentiële risico's onderweg. Ons team werkt nauw met u samen om een verzekeringsoplossing op maat te bieden die overeenkomt met uw specifieke zakelijke risico's.
Ja, onze transportverzekering is veelzijdig en kan worden aangepast aan verschillende transportmodi, of u nu over land, zee of door de lucht transporteert. Wij zorgen voor een naadloze dekking die past bij uw logistieke strategie.
In het geval van een claim bieden wij een gestroomlijnd proces waarbij u snel en eenvoudig een claim kunt indienen. Ons team is er om u te ondersteunen en ervoor te zorgen dat uw claim snel en efficiënt wordt afgehandeld, zodat uw bedrijfsvoering zo min mogelijk onderbreking ondervindt.

Wilt u meer informatie over Schadeverzekeringen?

Ontdek wat de Barbon aanpak voor uw risico’s kan betekenen.