Wij helpen u graag met Bemiddeling voor Tussenpersonen

Barbon ondersteunt u, als intermediair, bij de zoektocht naar alternatieve capaciteiten voor ingewikkelde verzekeringsrisico’s die u niet eenvoudig provinciaal kunt onderbrengen. Door samen te werken met assurantiemakelaar Barbon, krijgt u toegang tot de assurantiebeurs. Ons team richt zich daarbij op de complexe en omvangrijke risico’s. Met onze diepgaande specialistische kennis zetten we deze om in maatwerk verzekeringsoplossingen.

Onze werkzaamheden

Wij zien u als de ideale gesprekspartner voor uw, vaak jarenlange, relaties. Ook kunnen wij u ondersteunen bij gesprekken met uw relaties als u dat wilt. Ons team van specialisten staat voor u klaar. Onze risk engineer, door vele verzekeraars erkend als een expert van topniveau, kan u uitstekend ondersteunen bij het duidelijk in kaart brengen van het risicoprofiel van uw relatie. Samen met u presenteren we de informatie gestructureerd aan verzekeraars zodat zowel uw zorgplicht richting uw relatie als een excellente inkoop gegarandeerd wordt. Bij schade zijn onze risk engineer en ons calamiteiten- en claim team er 24/7 voor u.

Daarom Barbon

Wij zijn uw partner in risicobeheersing én verzekeren. Met onze kennis van uw huidige en toekomstige risico’s ondersteunen wij u zo bij het realiseren van uw doelen.

Wilt u weten hoe we u van dienst kunnen zijn?

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.