Onno de Graaf - Barbon Insurance Brokers

Wij helpen u graag met Insurance Management Advies

Barbon en haar partners ondersteunen met tijdelijk of langdurig insurance management. Als u onze partner inzet op het gebied van Insurance management geeft dit u inzicht in het managen en optimaliseren van verzekerbare risico’s. Als strategisch en tactisch partner ontzorgen en helpen zij u met keuzes in uw risicobeleid en het vormgeven van het verzekeringsprogramma. Als vertrekpunt daarbij nemen ze een bedrijfskundige aanpak.

Onze werkzaamheden

De core business van onze partner omvat een breed scala aan diensten: van het aanpakken van verbeter vraagstukken, optimaliseren van processen, en ontwikkelen van positioneringsstrategieën tot het faciliteren van verbinding en integriteit binnen organisaties. Daarnaast hebben ze jarenlange ervaring in training en opleiding, coaching, het begeleiden van verzekeringsmakelaar-tenders, inkoop van verzekeringen, aanbestedingen, het opstellen van verzekeringsbeleid, en het uitvoeren van interim werkzaamheden op het gebied van verzekeringen.

Deze dienstverlening wordt uitgevoerd door De Graaf Verzekeringsconsultancy B.V. (DGV)

Kijk voor meer informatie op www.verzekeringsconsultancy.nl.

Wilt u meer weten over deze dienstverlening, plan dan een afspraak met hen in.

Daarom Barbon

Wij zijn uw partner in risicobeheersing én verzekeren. Met onze kennis van uw huidige en toekomstige risico’s ondersteunen wij u zo bij het realiseren van uw doelen.

Wilt u weten hoe we u van dienst kunnen zijn?

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Onno de Graaf - Barbon Insurance Brokers