Jurjen Burghgraef lanceert JB Risicobeheer! 

Met deze nieuwe datagedreven onderneming richt hij zich op risk engineering en innovatieve oplossingen om gebouwen veilig te verduurzamen. Jurjen is autoriteit op het gebied van hetidentificeren en aanpakken van risicofactoren voordat ze leiden tot schade, met een sterke focus op complexe risico’s en verduurzaming.

Bij JB Risicobeheer werkt Jurjen samen met een team van experts om bedrijven te ondersteunen bij hun verduurzamingsambities met behoud of zelfs verbetering van hun risicoprofiel. Door uitgebreide objectdata te verzamelen krijgen bedrijven beter inzicht in hun risicoprofiel wat leidt tot minder onzekerheid bij verzekeraars over het te verzekeren risico. Het ultieme doel? Het verzekerbaar maken van moeilijk verzekerbare risico’s. 

Al 25 jaar gebruikt Jurjen zijn kennis en expertise om anderen op te leiden. Ook bij JB Risicobeheer blijft hij zich inzetten voor de professionalisering van het inspectievak door zijn kennis over te dragen aan anderen, zodat meer mensen zich bewust worden van mogelijke risico’s en hoe deze te beheersen zijn. Nieuw is dat Jurjen opleidingen gaat verzorgen voor beheerders van woningcorporaties zodat ze sneller risico verhogende situaties herkennen en passende maatregelen kunnen treffen, want voorkomen is beter dan genezen.

Plan vandaag nog een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe JB Risicobeheer uw bedrijf kan helpen bij het beheersen van risico’s en het realiseren van duurzame doelen.  

De Expert van dit Artikel

Jurjen Burghgraef

Maak kennis met het team

Krijg de laatste updates in je mail!

Blijf up to date